Aanbod ledenkortingen

We hebben met verschillende partijen collectieve contracten voor financiële en zakelijke diensten. Hierdoor profiteert u korting op bijvoorbeeld verzekeringen, praktijkadvisering en juridische dienstverlening. Het aanbod met ledenkortingen wordt voortdurend vernieuwd.

FRISIA

De voordelen van de arbeidsongeschiktheidsverzekering die samen met de NVLF ontwikkeld is:

 • jaarlijks blijvende hoge collectiviteitskorting;
 • extra aanvangskorting (60%!), gedurende eerste 3 jaar;
 • zeer gunstige zwangerschapsdekking (1 jaar wachttijd);
 • beroepsarbeidsongeschiktheid;
 • personal coaching voor zelfstandige ondernemer;
 • gratis optierecht (1x per drie jaar);
 • premievrijstelling in het laatste verzekeringsjaar;
 • bij arbeidsongeschiktheid geen toetsing jaarcijfers.

De premie is volledig fiscaal aftrekbaar. Via de website www.frisiaverzekeringen.nl/nvlf kunt u een offerte aanvragen. U ontvangt binnen 8 dagen van Frisia een aanbieding.

Advieskosten
Sinds 1 januari 2013 mag er geen provisie meer betaald worden over de premie arbeidsongeschiktheidsverzekering. De adviseur brengt daarom eenmalig advieskosten in rekening ad. € 480 (speciaal tarief voor de mantel NVLF) en € 25 per maand inzake administratie- en beheerkosten.

Voor meer informatie ook voor andere verzekeringen speciaal voor (para)medici, zoals aansprakelijkheidsverzekering bedrijven, ziektekostenverzekering, kunt u bellen met
José van der Meer, telefoonnummer 070- 342 01 55, emailadres j.vandermeer@frisiaverzekeringen.nl
Frisia komt op afspraak ook graag bij u langs!

OHRA

5% Korting op je zorgverzekering?
Natuurlijk bepaal je zelf welke zorgverzekering voor jou het beste is. En wat je betaalt. Maar je wilt vast niet te veel betalen en je wilt zelf kiezen door wie jij je laat behandelen. Bij OHRA heb je altijd vrije zorgkeuze en ontvang je 5% korting op de OHRA Zorgverzekering.

Zorg. Zonder. Gedoe
Dat noemen wij ‘Verzekeren zonder Paarse Krokodillen’
Geen rompslomp of addertjes onder het gras, wij willen het je zo makkelijk mogelijk maken:

 • Nieuw: Fysio Meeneemservice
 • Altijd vrije zorgkeuze
 • Wij accepteren je altijd en er is geen wachttijd

Nieuw. Fysio. Meenemen
Houd je aan het eind van het jaar fysiobehandelingen over? Die neem je vanaf 2020 gewoon mee. Met een aanvullende verzekering en onze nieuwe Fysio Meeneemservice kun je tot 9 behandelingen meenemen naar het volgende jaar. Dit kost je maximaal € 1,50 per maand, maar natuurlijk gaat hier je collectiviteitskorting nog van af. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.ohra.nl/fysiomeeneemservice

Wist je…
… dat je bij OHRA veel meer zelf mag bepalen? Bijvoorbeeld of je het verplichte eigen risico gespreid betaalt. En komt de datum waarop de premie afgeschreven wordt niet uit? Geen probleem. Jij bepaalt wanneer dit gebeurt.

Nog even alles op een rij:
Sluit jij de OHRA Zorgverzekering af via dan profiteer je van:

 • 5% korting op de OHRA Zorgverzekering
 • Tot 16,5% korting op de OHRA Aanvullende verzekering
 • De Fysio Meeneemservice
 • Gratis OHRA Gezond module; de gezonde aanvulling op je basisverzekering
 • En je bent verzekerd zonder Paarse Krokodillen

Overtuigd?
In 5 minuten is het geregeld. Ga naar https://www.ohracollectief.nl/cmhf778

Trek jij er goed verzekerd op uit?
Het voorjaar is begonnen en bij die eerste zonnestralen gaat het meteen kriebelen. Je haalt na maanden de motor uit het stof of opent het dak van je cabrio om te gaan toeren. Je gaat een dagje naar zee. Of met een stapel boeken naar de camping. Wat je ook gaat doen, zorg dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan!

Een voorjaar zonder gedoe met deze 4 verzekeringen van OHRA

Motorverzekering
Of je nou oerend hard gaat of liever rustig toert, OHRA heeft de motorverzekering die bij je past. En die je naar eigen wens kunt aanvullen met extra dekkingen. Zo wordt een motorrit pas echt relaxed.

Autoverzekering
Een sportieve cabrio of een praktische familieauto? Op brandstof of elektrisch? Hoe je ook rijdt, met de OHRA Autoverzekering staan we dag en nacht voor je klaar als je schade hebt. En ook fijn: je krijgt tot 82% no-claimkorting. Ook op je tweede auto. 

Caravanverzekering
Een flinke hagelbui die een poffertjespan van je caravandak maakt is niet te voorkomen. Dan is het wel zo fijn als de schade aan je vouwwagen of caravan vergoed wordt. Met de OHRA Caravanverzekering zit je goed. Ook bij schade door brand, storm, hagel of diefstal.

Reisverzekering
Ga je er graag op uit? Met de OHRA Reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd. Zelfs als je 1 nachtje weggaat in eigen land. Dus zorgt de voorjaarszon voor spontane reisplannen? Dan is je verzekering geregeld en kun je gaan wanneer je wilt.

Direct afsluiten
Sluit nu een verzekering van OHRA af en profiteer van korting op je premie. Dat noemen we genieten van het voorjaar, zonder gedoe! https://www.ohracollectief.nl/cmhf778

 

VVAA

Dankzij de collectiviteit van de VvAA zorgverzekering die de NVLF met VvAA is overeengekomen, profiteren NVLF-leden van een aantrekkelijke collectiviteitskorting. U ontvangt 8% korting op de basisverzekering en 10% op aanvullende verzekeringen.

Per 1 januari j.l. worden de premies van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de rechtsbijstandverzekering met 2,8% geïndexeerd. De verzekeringsnemers worden schriftelijk ca. 2 maanden voor de premievervaldatum van hun verzekering hierover door ons geïnformeerd.

Kijk voor meer informatie op de website van VvAA.