Nederlands Tijdschrift voor Logopedie

NVLF-logopedie-magazine-banner


Het Nederlands Tijdschrift voor Logopedie is hét vakblad voor logopedisten in Nederland. Leden van de NVLF ontvangen het blad zes keer per jaar als onderdeel van het lidmaatschap. Hiermee blijven ze op de hoogte van de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Niet alleen inhoudelijk, maar ook op het gebied van bedrijfsvoering, continuering van kwaliteit en de cont(r)acten met zorgverzekeraars.

Abonnement
Bent u geen lid van de NVLF en wilt u toch het blad ontvangen? Dat kan. Via onze uitgever Performis BV kunt u een particulier-, instellings- of buitenlandabonnement afsluiten. Neem voor meer informatie of een proefnummer contact op met Performis BV via telefoonnummer 073 - 6895889, logopedie@performis.nl of kijk op de website van Performis.

Adverteren
Voor adverteerders is het blad een ideaal podium om hun producten onder de aandacht te brengen bij logopedisten. Met het blad worden niet alleen de leden van de NVLF bereikt, maar ook nog eens ongeveer 500 abonnees. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Performis BV via telefoonnummer 073 - 6895889, logopedie@performis.nl t.a.v. Geert Janus of kijk op de website van Performis

Heeft u nog vragen? Mail dan naar communicatie@nvlf.nl