logo congres 2020 groot

NVLF Jaarcongres 2020 online

Op vrijdag 30 oktober organiseert de NVLF het online Jaarcongres 2020, onder het motto Trots op Logopedie! De opening, de uitreiking van de Innovatieprijs en de afsluiting zijn plenair in een setting die sterk lijkt op een tv-show. Daartussen stelt de organisatie een afwisselend programma samen met meer dan vijftien interactieve online workshops en lezingen naar keuze, ontmoeting via een netwerk carrousel, chats, polls en nog veel meer. Genoeg om een hele dag (van 9:30-16:30 uur) geïnformeerd te worden, collega’s te spreken en geïnspireerd te raken voor het prachtige vak logopedie. Gewoon thuis of op kantoor, achter je eigen computer. Doe mee, ontmoet vakgenoten, laat je bijpraten over de jongste ontwikkelingen, deel jouw expertise, raak geïnspireerd over ons prachtige vak en draag die meerwaarde uit!

Want logopedie betekent veel voor patiënten en cliënten. De kwaliteit van leven neemt sterk toe als mensen beter in staat zijn contact te maken en mee te doen met alle gewone dingen die het leven de moeite waard maken. Logopedie levert daarin een unieke bijdrage. Die mag gezien en gehoord worden. Het congres 'Trots op Logopedie!' zet logopedie op de kaart.

Logopedie betekent ook veel voor de mensen die het vak uitoefenen. Iedere logopedist kent de momenten waarop je weet wat je betekent voor de mens tegenover je. Iemand die je helpt om contact te maken, om mee te doen, om weer mens te zijn tussen de mensen. Die motivatie, die drive willen we naar boven halen, zichtbaar maken en delen. Niet voor niets oefen je één van de mooiste disciplines in de zorg uit.

Het bestuur van de NVLF heeft gekozen voor een volledige online setting naar aanleiding van de uitkomsten van de peiling begin juni onder de leden van de vereniging. Daaruit bleek dat veruit de meeste leden een online congres zouden willen bezoeken. Bijkomend voordeel: deelname is in principe onbeperkt mogelijk. De toegangsprijs wordt bovendien een stuk lager, terwijl je er wel gewoon je accreditatiepunten voor krijgt vanuit het Kwaliteitsregister Paramedici. Het belooft een bijzondere dag te worden voor alle logopedisten van Nederland, dus houd 30 oktober vrij in je agenda! In september is het programma klaar en kun je je inschrijven en een keuze maken uit het brede aanbod aan online sessies. Je krijgt hiervoor een uitnodiging in je mailbox.